Piet Gons Rijopleidingen

Piet Gons Rijopleidingen is een rijschool met jarenlange ervaring in de transportsector. Het bedrijf staat bekend om de logistieke opleidingen en cursussen. De rijschool is opgericht door de heer Piet Gons. In januari 2021 is de rijschool overgenomen door Bert Jansen en Erik Hattem. Het pakket met opleidingen en cursussen is de laatste jaren flink uitgebreid.

Piet Gons Rijopleidingen is gevestigd in Rogat bij Meppel. Direct aan de A28 bij de afslag De Wijk/Rogat. De rijschool is werkzaam in de regio Meppel, Hoogeveen en Zwolle.

Diverse rijopleidingen

Piet Gons Rijopleidingen biedt rijopleidingen voor de beginnende bestuurders en de gevorderde (beroeps)chauffeurs. De rijschool verzorgt diverse logistieke rijopleidingen. De C1 lichte vrachtwagen, C vrachtwagen en CE vrachtwagen met aanhanger. Ook het autorijbewijs (B) en auto met aanhanger (BE) behoort tot de mogelijkheden. Bij Piet Gons Rijopleidingen zijn ook certificaten te behalen: voor de heftruck, autolaadkraan (TCVT) en de LZV (Lange Zware Voertuigen).

De diverse rijopleidingen bestaan uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De rijlessen worden gegeven vanuit de praktijklocatie in Rogat. Piet Gons Rijopleidingen biedt ook klassikale theoriecursussen voor het behalen van het vrachtwagenrijbewijs.

Bijscholing Code 95

Voor de beroepsmatige vrachtwagenchauffeurs biedt Piet Gons Rijopleidingen de nascholingscursussen aan voor Code 95. De beroepschauffeurs zijn verplicht om een rijbewijs met Code 95 te hebben. Hiervoor dienen ze 35 uur nascholing te volgen in een periode van 5 jaar. Piet Gons Rijopleidingen biedt hiervoor diverse theorie- en praktijkcursussen aan. Bij grotere groepen kunnen de cursussen incompany gegeven worden.

© 2024 Rijcenter Gons. Alle rechten voorbehouden. | Privacyverklaring